SZENTES

mondatok
ajánlott oldalak

Tud olyan rendezvényről, amelynek itt lenne a helye, de nem szerepel listánkban? Kérjük, küldjön róla egy rövid leírást az időpont és a helyszín pontos megjelölésével erre a címre! Köszönjük.
2010. március 3.
Farkas Sándor fogadóórája
Fidesz Iroda - Szentes
Farkas Sándor, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője és képviselő jelöltje személyes fogadóórát tart 2010. március 3-án (szerda) délelőtt 10 órától 12 óráig Szentesen, a Fidesz Irodában (Kossuth u. 11. szám). A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselő jelöltje számára az ajánlószelvények a fogadóóra ideje alatt és nyitva tartási időben (hétköznap 8-18 óráig) is leadhatók a szentesi Fidesz Irodában.

A személyes fogadóórára Farkas Sándor szeretettel vár minden érdeklődőt!
2010. március 11.
Élő interjú a Civil TV-ben
Szentes, Civil TV
Farkas Sándor a Civil Televízió élő közéleti műsorában lesz látható csütörtökön 17 órától.
2010. március 12.
Schmitt Pál Szentesen
Szentes, Ifjúsági és Művelődési Házban
Jöjjön el, beszélgessünk címmel közös egyeztetésre várja Szentes és térségének lakosait Schmitt Pál, az EU Parlament alelnöke és a Fidesz-KDNP Szentesi Szervezete. A hazánk és a sport lehetőségeiről szóló beszélgetés 2010. március 12-én, pénteken 15 óra 30 perckor kezdődik az Ifjúsági és Művelődési Házban (Szentes, Tóth József u. 10-14.).
2010. március 13.
Szentes és Térsége Gazdakör Gazdafóruma
Szentes, Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola aulája
Napirendek:
1.Tájékoztató a MAGOSZ-ban végzett munkáról, és az őstermelők és családi gazdálkodók jövőbeli lehetőségeiről.
Előadó: Jakab István elnök, országgyűlési képviselő MAGOSZ.

2.Tájékoztató az Európai Unió Mezőgazdasági Bizottságban végzett munkájáról.
Előadó: Glattfelder Béla Európai Uniós képviselő FIDESZ MPSZ.

3.Egyebek

A rendezvény vendége Farkas Sándor országgyűlési képviselő, Fidesz-KDNP megyei elnök, 5. számú választókerület képviselőjelöltje.
2010. március 27.
Deutsch Tamás Szentesen
Szentes, Galéria Kávéház
Fiatalok Európája címmel beszélgetésre hívunk és várunk minden érdeklődő fiatalt 2010. március 27-én (szombat) 11 órától a Galéria Kávéházban (Szentes, Petőfi u. 7/A). A rendezvényen Deutsch Tamás EP képviselő beszél "A fiatalok Európájáról, az EP képviselő szemszögéből".
2010. március 28.
Szájer József a Kurca-Parti Esték vendége
HELYSZÍN:
Szentes, Ifjúsági és Művelődési Ház (Tóth József u. 10-14.)
A Kurca-Parti Esték rendezvénysorozat következő előadásának vendége Szájer József, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Európai Parlamenti Képviselőcsoportjának vezetője. Rendezvényünkre szeretettel várunk minden érdeklődőt 2010. március 28-án (vasárnap) 18 órai kezdettel, Szentesen az Ifjúsági és Művelődési Házban (Szentes, Tóth J. u. 10 - 14.).
2010. március 30.
Roma fórum a Nádas Büfében, résztvesz:Károlyi Sándor
Szentes, Nádas Büfé
A FIDESZ-KDNP szervezésében Roma fórumot rendeznek 2010. március 30-án (kedden) 16 órától a Nádas Büfében (Szentes, Dankó P. u. 31.) A rendezvényen részt vesz Farkas Sándor országgyűlési képviselő és Károlyi Sándor a Csongrád Megyei Önkormányzat kisebbségügyi tanácsnoka.

A fórumra szeretettel várunk minden érdeklődőt!
2010. március 31.
Farkas Sándor Derekegyházi fogadóórája
Derekegyház, Művelődési ház
Farkas Sándor a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési képviselője és képviselő jelöltje lakossági fórumot, fogadóórát tart 2010. március 31-én (szerda) 17.00 órától a Derekegyházi Művelődési házban. Szeretettel vár minden érdeklődőt.

események
-több
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
médianaptár
Jelenleg nincs információ
szavazás
több
Jelenleg nincs aktív szavazás.

Helyi hírekMondatok
PublicisztikaInterjú